CLICK PENTRU AFISAREA CURSULUI VALUTAR VOLKSBANK

Volksbank Romania este o banca comerciala care activeaza pe piata romaneasca din luna mai a anului 2000. Principalul actionar al bancii este Volksbank International AG, in majoritate detinut de Österreichische Volksbanken-AG, banca ce reprezinta institutia centrala a unuia dintre cele mai importante grupuri bancare din Austria.


Conform segmentelor de piata traditionale Volksbank Romania si-a indreptat inca de la inceputul activitatii sale atentia catre persoanele

fizice si intreprinderile mici si mijlocii oferind produse si servicii bancare perfect adaptate nevoilor clientilor sai. Volksbank Romania pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse si servicii dintre care amintim: credite pentru achizitia, constructia si reamenajarea locuintei, credite pentru achizitia de autoturisme, credite pentru nevoi personale, carduri internationale in lei si valuta cu facilitate de descoperit de cont, electronic-banking, credite pentru IMM-uri, microintreprinderi, liberi profesionisti, conturi cu dobanzi avantajoase in lei sau in valuta.

# MEMBRII DIRECTORATULUI VOLKSBANK ROMANIA Gerald Schreiner – Presedinte
# Hervig Burgstaller – Vicepresedinte
# Simona Fatu – Vicepresedinte
# Valentin Vancea – Vicepresedinte

Increderea ne uneste – sloganul grupului reflecta legatura speciala care exista intre banca si clientii sai. Increderea reciproca, atat de importanta in dezvoltarea afacerilor locale cat si internationale, este rezultatul planificarii si al activitatilor desfasurate in comun cu clientul. Aceasta incredere creaza baza unui parteneriat pe viata intre Volksbank si clientii sai.

Realizari
# 2005 si 2006 – cele mai bune produse de creditate pentru persoanele fizice (conform Revistei Capital)
# dezvoltarea parteneriatelor in sistem franciza incepand cu 2005
# pozitia 10 in topul bancilor dupa active la sfarsitul anului 2006
# dezvoltarea continua a retelei de distributie
# cea mai dinamica si inovativa banca din reteaua Volksbank International
# 2008 iunie – Volksbank ocupa pozitia 4 in topul bancilor dupa active

Obiective strategice:
# imbunatatirea continua a calitatii serviciilor
# productivitate ridicata
# cea mai reprezentativa banca pentru finantari imobiliare
# sa fim in continuare una dintre cele mai dinamice banci din piata romaneasca
# locul 1 in topul bancilor din piata dupa active

Canale de distributie:
# unitati proprii Volksbank Romania
# parteneri in sistem franciza
# bancheri mobili
# parteneriatele cu intermediarii de credite (dealeri auto, agentii imobiliare, brokeri online de credite, companii financiare specializate in intermedierea de credite)
# aplicatii online prin intermediul paginii de internet www.volksbank.ro
# Call-Center interactiv

Volksbank Romania, prin Directia Trezorerie, va pune la dispozitie servicii personalizate asigurandu-va accesul facil la piata monetara si valutara. Credem ca o parte insemnata din succesul acestor operatiuni depinde de informatia in timp real pusa la dispozitia clientilor, de asistenta de specialitate si de promptitudinea de tranzactionare.

Prin intermediul produselor oferite de Volksbank Romania puteti participa la piata valutara in conditii avantajoase, va puteti proteja impotriva riscului valutar si, deasemenea, in functie de conditiile pietei puteti beneficia de oportunitatile oferite de participarea in timp real la piata valutara.Volksbank Romania va ofera servicii de trezorerie tip standard sau personalizate in functie de cerintele clientilor, informatii actualizate legate de diverse produse financiare, precum si privind evolutia principalilor indicatori financiari.

Echipa Departamentului de Trezorerie Volksbank este legatura esentiala intre pietele financiare si cerintele complexe ale clientilor din sectorul public si privat.

Volksbank Romania va ofera posibilitatea de a vinde/cumpara diverse valute atat la vedere [Today, Tom si Spot] cat si la termen [Forward].

Pentru sumele care depasesc 5.000 EUR sau echivalent, puteti beneficia de cursuri preferentiale, iar pentru sumele care depasesc strict echivalentul al 10.000 EURO puteti negocia cotatia in functie de conditiile pietei.

Tranzactii Valutare la Vedere.
Acest tip de tranzactii asigura schimbul disponibilitatilor dintr-o valuta in RON sau din RON in valuta, precum si dintr-o valuta in alta, pentru o desfasurare in bune conditii a activitatii comerciale sau pentru gestionarea riscului valutar.

Tranzactii Valutare la Termen.
Prin realizarea de tranzactii valutare de tip forward aveti posibilitatea de a va proteja impotriva fluctuatiilor de curs valutar la care sunteti expusi. Clientul are avantajul negocierii in prezent a unei rate pentru o tranzactie de schimb valutar cu o data de decontare viitoare, eliminand astfel incertitudinea generata de volatilitatea cursului de schimb. Valoarea minima a unei tranzactii Forward este de minim 100.000 EUR/USD si multiplu de 50.000. Clientul trebuie sa constituie un depozit colateral pentru fiecare trazactie Forward incheiata cu banca, pe perioda derularii acesteia. Marimea depozitului depinde procentual de scadenta tranzactiei Forward (de pana la 6 luni).

Buletin Informativ Zilnic
Clientii care acceseaza pagina noastra de internet pot afla cele mai actuale informatii financiare si ultimele evenimente de pe pietele de capital prin intermediul buletinului nostru zilnic, care la cerere poate fi primit pe email.

Analiza Trimestriala CEE
Volksbank Group poate oferi de asemenea analiza trimestriala a evolutiei principalilor indicatori economici si a pietelor financiare ale tarilor din Europa Centrala si de Est.

Mai multe informatii aflati pe pagina oficiala VOLKSBANK.RO