CLICK PENTRU AFISAREA CURSULUI VALUTAR RIB ROMANIAN INTERNATIONAL BANK

Romanian International Bank SA (RIB S.A.) a fost infiintata in anul 1998 si ofera toata gama de servicii bancare, adaptate nevoilor clientilor sai, atat persoane fizice cat si persoane juridice, in RON si valuta. Aceasta include atragerea, mentinerea si investirea economiilor clientilor in produsele bancare oferite de catre RIB – Romanian International Bank, cum ar fi : conturile curente, depozitele bancare, creditele si operatiunile de schimb valutar.


RIB – Romanian International Bank este singurul reprezentant in Romania pentru RIA – Financial Services, pentru BANCOMER TRANSFER SERVICES si pentru EUROPHIL, societati financiare de prestigiu in serviciile de transfer international de bani.

RIB – Romanian International Bank este o banca cu capital privat romano americana cu o echipa de bankeri experimentati avand un program de dezvoltare, concentrat pe extinderea retelei de sucursale si pe consolidarea pozitiei pe piata externa. Totodata banca isi concentreaza eforturile in vederea consolidarii unei relatii avantajoase si apropiate cu clientii sai.

• Obiectivele principale ale RIB – Romanian International Bank sunt: valorificarea oportunitatilor, flexibilitate, siguranta si eficienta ridicata.

RIB – Romanian International Bank opereaza prin Centrala sa din Bucuresti si printr-o retea de 34 sucursale aflate in Bucuresti si in tara.