CLICK PENTRU AFISAREA CURSULUI VALUTAR RBS ROMANIA

*dati click in dreapta la “Ratele de schimb valutar”

La sfârşitul anului 2007, RBS a condus cu succes oferta consorţiului pentru achiziţionarea ABN AMRO. Prin această tranzacţie şi de asemenea beneficiind de relaţiile noastre deja existente cu companii, instituţii financiare şi publice din Europa, America de Nord şi zona Asia Pacific, ne vom extinde prezenţa în mai mult de 50 de ţări, reuşind să răspundem nevoilor dumneavoastră, oriunde v-aţi afla. Integrarea ne va aduce creşteri considerabile în ceea ce priveşte capitalul, consultanţa financiară oferită clienţilor persoane juridice, prezenţa pe pieţele în dezvoltare, tranzacţiile bancare (gestionarea capitalului de lucru şi finanţarea ciclului comercial).


Diviziile de business ale RBS furnizează o gamă integrată de servicii financiare, de trezorerie, asigurări şi adiministrare a activelor adresate atât persoanelor fizice cât şi celor juridice. Printre mărcile grupului se numără RBS, NatWest, Ulster Bank, Coutts, Citizens şi multe alte nume cunoscute în lumea companiilor care furnizează servicii financiare. RBS are 170.000 de angajaţi, iar profitul său operaţional în 2007 a fost de 10,3 miliarde lire sterline.

Istoricul nostru în România

ABN AMRO România şi-a început operaţiunile în 1995 şi a avut un istoric impresionant în ceea ce priveşte relaţiile de afaceri cu corporaţii multinaţionale, companii internaţionale care derulează afaceri în România, precum şi companii de pe piaţa locală, în special cele cu potenţial de export şi dezvoltare. Obiectivul RBS Romania a fost acela de a construi aceste relaţii pe măsură ce s-a dezvoltat odată cu creşterea pieţei româneşti.

Începând din 2004, am început să oferim produse şi servicii şi pentru consumatorii persoane fizice. Gama noastră de produse în continuă diversificare include conturi curente, carduri de debit şi credit, facilităţi de overdraft, credite ipotecare, credite personale cu ipotecă, credite pentru uz personal, planuri de economii. În cei aproape 14 ani de existenţă în România, banca şi-a construit o reputaţie solidă de partener profesionist şi de încredere, lider în ceea ce priveşte inovaţia de produs şi calitatea serviciilor.

În prezent desfăşurăm operaţiuni în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov, Ploieşti, Constanţa, Arad, Sibiu, Piteşti, Craiova, Oradea, Bacău, Galaţi, Iaşi şi Târgu-Mureş. Cunoştinţele noastre cu privire la dinamica sectorului bancar, combinate cu o prezenţă locală puternică, ne plasează într-o poziţie ideală pentru a oferi consultanţă de specialitate clienţilor şi servicii bancare de nivel superior.

Mai multe informatii despre RBS Romania pe site-ul oficial www.rbsbank.ro