CLICK PENTRU AFISAREA CURSULUI VALUTAR PORSCHE BANK

* puteti vizualiza :
Cursul de facturare pentru ratele / avansul de Leasing
Cursul de schimb pentru ratele de Credit

Porsche Bank – O companie cu traditie

Subsidiara a Concernului Porsche, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank AG este o companie internationala specializata in servicii de finantare auto.


Povestea Porsche Bank incepe pe 6 martie 1966, cand Concernul Porsche incheie primul contract de leasing pentru un Volkswagen Beetle, punand bazele unui nou sistem de finantare in Austria.

Incepand din 1994, Porsche Bank AG se extinde catre piete pe care Concernul Porsche Austria activa ca importator si/sau dealer: Ungaria, Slovenia, Slovacia, Croatia, Romania, Serbia/Muntenegru si Bulgaria, aducand cu sine o traditie internationala de 40 de ani.

Porsche Bank AG este actionarul principal al Porsche Finance Group Romania format din cinci companii: Porsche Leasing Romania, Porsche Bank Romania, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari.

Porsche Finance Group, ofera produse de finantare si asigurare pentru marcile grupului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Porsche, precum si pentru marcile exclusive Bugatti, Bentley si Lamborghini, atat pentru autoturisme cat si pentru vehicule comerciale, noi si second hand.

Porsche Finance Group furnizeaza clientilor sai solutii rapide si eficiente pentru achizitionarea automobilului dorit, potrivit conceptului “ONE-STOP-SHOP”: achizitionare directa in showroom, finantare prin leasing sau credit, asigurari auto si o gestionare operationala a flotei.

mai multe informatii despre Porsche Bank pe site-ul oficial www.porschebank.ro