AFISEAZA CURSUL VALUTAR OTP BANK

OTP Bank Romania este parte a OTP Group, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrală şi de Est, cu operaţiuni în ţări precum Ungaria, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia, Serbia şi Romania. Prezentă din 2005 pe piaţa bancară din România, OTP Bank şi-a propus să devină o bancă universală puternică, care să ofere servicii complete pentru clienţi persoane fizice şi companii. Obiectivul declarat, încă de la cumpărarea în 2004 a RoBank, a fost acela de a atinge pe termen mediu o cotă de piaţă de 4-5%. În toate acţiunile pe care le-a întreprins de-a lungul celor peste trei ani de când este prezentă pe piaţa locală, OTP Bank Romania şi-a construit, prin inovaţie şi competenţă, drumul către acest obiectiv, oferind servicii bancare atât persoanelor fizice cât şi companiilor.


OTP Bank Romania se poziţionează ca o bancă ce oferă servicii financiare competitive şi este mereu atentă să îşi îmbunătăţească produsele şi serviciile, astfel încât să devină un etalon de calitate atât din punctul de vedere al produselor şi serviciilor, cât şi din punctul de vedere al atitudinii angajaţilor. OTP Bank Romania nu intenţioneaza să lupte pe paliere de servicii cât mai accesibile ca preţ, ci să convinga potenţialii clienţi că este important să beneficieze de oferte corecte, dar şi de servicii la cele mai înalte standarde.

OTP Bank Romania oferă canale alternative şi pachete de servicii asociate produselor, un domeniu în care OTP Bank este lider incontestabil în Ungaria – având o cotă de piaţă de 50% pe servicii de Call Center, 70% pe Internet Banking şi 70% pe Mobile Banking. De când a pătruns pe piaţa din România, OTP Bank a analizat cu atenţie piaţa locală şi a identificat în permanenţă noi oportunităţi de investiţie şi dezvoltare, câştigându-şi astfel dreptul de a fi considerată o bancă inovativă.

În prezent, OTP Bank Romania, prin activităţile financiar-bancar-asigurări-leasing-pensii, poate să ofere clienţilor săi o gamă completă de produse şi servicii: credite cu sau fără garanţie ipotecară, produse de economisire, carduri de debit/ credit, carduri pentru tineri, OTPdirekt, OTP express, Money Gram.

Parte dintr-un grup inovativ, OTP Bank a lansat pentru prima dată pe piaţa din Romania cardul cu design unic – VISA Clasic Transparent şi a introdus creditul în franci elveţieni, produs ce s-a dovedit de succes pe piaţa românească.

OTP Bank Romania oferă soluţii financiare integrate pentru companiile mici şi soluţii financiare adaptate fiecărei companii. Segmentul persoane fizice joacă un rol important în dezvoltarea băncii. Evoluţia segmentului va fi susţinută de abordarea bazată pe pachete de servicii, crearea unor canalele alternative si de produsele performante şi calitative. În calitate de client OTP Bank, vei beneficia de servicii de încredere şi de consiliere din partea personalului băncii, gata oricând să te ajute să alegi o ofertă pe măsura aşteptărilor tale.

Citeste mai departe