CLICK PENTRU AFISAREA CURSULUI VALUTAR LIBRA BANK

LIBRA BANK a fost înfiintata in 1996, devenind operationala in 1997, iar din mai 2003 a devenit membra a grupului american de investitii New Century Holdings (NCH). NCH, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, are investitii de peste 3 miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est din care peste 300 milioane de dolari au fost investiti in Romania. Acest grup si-a dezvoltat o puternica prezenta in tara noastra inca din 1993, implicandu-se in dezvoltarea mai multor domenii importante ale economiei romanesti: industria electrotehnica, panificatie, industria materialelor de constructii, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietati imobiliare, fiind actionar majoritar la multe companii din aceste domenii.


LIBRA BANK este o banca autorizata sa indeplineasca toate activitatile specifice unei banci comerciale si cateva activitati legate de pietele de capital. De asemenea, banca este membru SWIFT, actionar la SNCDD, TRANSFOND si BIROUL DE CREDIT. Banca este agent de decontare pentru Societati de servicii investitii financiare (SSIF), intermediar pe piata secundara a titlurilor de stat si depozitar pentru un fond de investitii. LIBRA BANK este de asemenea membru al Asociatiei Romane a Bancilor din februarie 1998.

LIBRA BANK si-a stabilit misiunea de a deveni “partenerul financiar al sectorului medical”, lansand in primavara anului 2004 un pachet de servicii financiare dedicate in exclusivitate medicilor si membrilor familiilor lor, tehnicienilor si asistentilor medicali, companiilor din acest domeniu, spitalelor si clinicilor private, cabinetelor medicale. Peste 3.800 de clinici, cabinete medicale si medici si peste 1.600 de contabili, juristi, farmacisti, arhitecti si, recent, psihologi au beneficiat de solutiile financiare ale LIBRA BANK.

Ca urmare a rezultatelor bune si a experientei dobandite in sectorul medical, LIBRA BANK si-a diversificat oferta, furnizand acum produse bancare dedicate mai multor segmente de profesii liberale: medici, farmacisti, veterinari, juristi, contabili, arhitecti, psihologi si consultanti fiscali, dar si intreprinderilor mici si mijlocii. LIBRA BANK isi dezvolta totodata portofoliul de clienti pe segmentul retail, pentru care implementeaza produse si servicii dedicate.

In prezent, LIBRA BANK este pozitionata si recunoscuta drept „Banca Profesiilor Liberale”. Misiunea sa este sa fie un partener financiar de încredere pentru fiecare dintre clientii sai – specialistii profesiilor liberale, IMM si persoane fizice.

Mai multe informatii despre LIBRA BANK pe site-ul oficial : www.librabank.ro