CLICK PENTRU AFISAREA CURSULUI VALUTAR LEUMI BANK

Infiintata inca din anul 1902, Bank Leumi le-Israel are astazi o retea internationala care depaseste 300 de sucursale si agentii in Israel si in cele mai importante centre economico-financiare ale lumii, fiind cea mai importanta companie financiara din Israel.


Leumi Romania este singura banca cu capital israelian din tara noastra, care furnizeaza o gama variata de servicii financiare si bancare pentru persoane fizice si companii prin intermediul diviziilor special structurate:

Divizia Retail – are ca activitate principala dezvoltarea si implementarea strategiei de retail si dezvolta produse precum: Credite de nevoi personale cu ipoteca, Imprumuturi ipotecare, Credite auto, Overdraft, Carduri de credit, Depozite la termen, Conturi curente.

Divizia Private Banking si Piete de Capital – ofera clientilor importanti ai bancii o gama diversificata de produse si servicii: bancheri personali care acorda sprijin in alegerea celor mai potrivite solutii financiare, spatii dedicate, si produse care pornesc de la depozite cu dobanzi si termene speciale, pana la unitati ale fondurilor mutuale distribuite de banca si investitii in actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti tranzactionate in-house.

Directia Commercial – ofera solutii financiare care sunt menite sa contribuie la dezvoltarea afacerilor mici, finantand sedii de firme sau acordand credite pentru achizitia de utilaje si imprumuturi pentru capital de lucru. Imprumuturile pe termen scurt sunt destinate in principal pentru capitalul de lucru in timp ce imprumuturile pe termen lung sunt destinate in principal sa finanteze proiectele de investitii.

La sfarsitul anului 2007, Bank Leumi a incheiat un acord de finantare cu B.E.R.D. (Banca Europena de Reconstructie si Dezvoltare) in suma de 10 milioane Euro. Acest acord presupune acordarea de finantare IMM-urilor in special pentru scopuri investitionale si va avea, cu siguranta, un impact pozitiv asupra atingerii obiectivelor Bancii in privinta marimii si calitatii portofoliului IMM

Divizia Corporate Banking – pune la dispozitia clientilor sai solutii personalizate, care sa permita acestora sa acceseze produsele financiare cele mai potrivite. Oferta pe care o adresam clientilor de Corporate Banking include o larga varietate de produse de imprumuturi, de la descoperit de cont la capital de lucru, credite pe termen mediu si lung pentru finantarea diferitelor proiecte, factoring sau credite sindicalizate. In plus, punem la dispozitia clientilor nostri servicii de trade finance (acreditive, scrisori de garantie), produse atractive de economisire, solutii pentru structurarea tranzactiilor internationale complexe, totul in scopul minimalizarii riscurilor.

Divizia Real Estate – Politica Diviziei Real Estate este aceea de a oferi produse si servicii dedicate dezvoltatorilor imobiliari, sector aflat in plina ascensiune si dezvoltare in Romania. Principalele produse oferite sunt imprumuturile pe termen mediu pentru achizitionarea de terenuri si realizarea de constructii, dar in acelasi timp oferta noastra cuprinde si alte produse in conditii avantajoase si pe termen lung.
Trezorerie – Produsele promovate de Trezorerie a caror gama cuprinde tranzactii valutare (spot, forwand si FX swap) si servicii de piata monetara (depozitul O/N automat, depozite la termen cu scadente standard si non-standard) se caracterizeaza prin preturi competitive, viteza de tranzactionare si asistenta de specialitate acordata clientilor, iar posibilitatea de negociere directa cu clientii ofera acestor produse o flexibilitate ridicata.

Aflati mai multe informatii despre Leumi Bank Romania pe site-ul oficial www.leumi.ro