ING Bank nu ofera clientilor Curs Valutar pe Internet.

Istoria ING în Romania a început în 1994. Atunci, ING Bank a fost prima bancă străină care a dechis o sucursală în România, după 1989. În prezent, ING Romania oferă o gamă completă de servicii financiare destinate tuturor categoriilor de clienţi: companii, instituţii financiare şi clienţi persoane fizice.


ING Romania are peste 1000 de angajaţi în cele 27 de oraşe în care sunt deschise 24 de sucursale pentru companii şi 120 unităţi ING Self’Bank, pentru personae fizice. De asemenea, ING Romania beneficiază de cea mai mare forţă de vanzari de produse de asigurare: 2600 de consultanţi in 61 de oraşe.

ING Bank deţine o poziţie foarte solidă pe toate segmentele pe care activează: lider pe piaţa de brokeraj şi pe piaţa financiară primară si secundară; este cea mai mare bancă custode si este liderul pieţei de asigurări de viaţă. În plus, ING Bank a fost prima institutie bancară care a oferit companiilor şi persoanelor fizice o gamă completă de servicii electronice: ING OnLine, Self’Bank şi Home’Bank.

ING Bank este singura bancă de pe piaţa din Romania ce beneficiază de ratingul `AA`, acordat de agenţia internaţională Standard & Poor`s. Acesta conferă ING Bank statutul de instituţie financiară care furnizează clienţilor o securitate financiară excelentă.

ING Group
ING Group este o instituţie financiară internaţională de origine olandeză care oferă servicii bancare, de asigurări şi de management al activelor unui număr de peste 85 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 50 de ţări.

Cu un personal de peste 130.000 de angajaţi, grupul deserveşte o gamă foarte variată de clienţi: indivizi sau familii, mici afaceri sau mari corporaţii, instituţii sau guverne.

ING Group se află pe locul 7 în clasamentul celor mai puternice companii din lume, potrivit clasamentului Fortune Global 500 pe anul 2008. ING Group este singura instituţie financiară din Top 10, urcând 6 locuri faţă de anul trecut.

Mai multe informatii despre ING Bank puteti afla de pe site-ul oficial www.ingromania.ro