GarantiBank este sucursala din România a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este deţinută în totalitate de Garanti Turcia, a doua bancă privată din Turcia, având active consolidate de peste 65 miliarde USD. În România, GarantiBank şi-a început activitatea în 1998 şi s-a axat în principal pe deservirea unei clientele formate din companii româneşti şi internaţionale.

Curs Valutar GarantiBank Romania

Începând cu anul 2005, acţionarii principali ai Garanti Turcia sunt Grupul Dogus şi General Electric Consumer Finance. Grupul Dogus, unul dintre cele mai mari conglomerate din Turcia, concentrează peste 70% din activitatea sa în industria financiară, dar deţine companii şi în alte domenii: construcţii, media, turism, industria auto. General Electric Consumer Finance este divizia de servicii financiare de retail a General Electric, una dintre cele mai mari companii la nivel mondial, care deţine divizii specializate în următoarele domenii: infrastructură, finanţare comercială şi de retail, domeniul medical, tehnologia şi industria electrică, media.

Din 2007, GarantiBank România foloseşte experienţa GarantiBank Turcia şi General Electric pentru a-şi extinde gama de produse şi servicii pentru persoane fizice şi IMM-uri, continuînd în acelaşi timp să îşi dezvolte portofoliul de clienţi companii. Pentru perioada următoare, GarantiBank îşi propune să dezvolte in România canalele de distribuţie alternativă şi să îşi extindă reţeaua de agenţii şi ATM-uri.

În Turcia, produsele şi serviciile GarantiBank au fost premiate de numeroase publicaţii şi instituţii internaţionale. Astfel, în 2007, Euromoney Magazine, una dintre cele mai importante publicaţii financiare din lume, a desemnat GarantiBank “Cea mai bună bancă din Turcia” pentru a 8-a oară. De asemenea, serviciul de online banking a fost premiat de către Global Finance pentru a 7-a oară consecutiv “Cel mai bun serviciu de internet banking din Turcia”.

GarantiBank este prima şi singura instituţie din Turcia având capital autohton care respectă standardele Investors In People (IIP), o evaluare recunoscută internaţional privind investiţiile realizate de o companie în resurse umane.
Citeste mai mult la >>>>

Mai multe informatii despre GarantiBank si despre cursul valutar VEZI LINK