EximBank aplica cursul valutar la zi al BNR

curs valutar

EximBank o banca specializata care sustine mediul de afaceri romanesc prin produse specifice de finantare, garantare si asigurare.
EximBank este partenerul intreprinzatorilor care isi dezvolta afacerile si care au gasit in banca noastra atat incredere, cat si sustinere din punct de vedere financiar.


In calitate de banca specializata, EximBank ofera servicii si produse unice companiilor romanesti, care doresc sa isi extinda afacerile si sa-si consolideze pozitia in piata.

Prin instrumente specifice de finantare, garantare si asigurare, EximBank se adreseaza exportatorilor, intreprinderilor mici si mijlocii, precum si companiilor care desfasoara proiecte in domeniile prioritare de dezvoltare a economiei romanesti.

Produsele si serviciile oferite prin sucursalele EximBank sunt adaptate la cerintele si exigentele clientilor nostri.

Companiile romanesti pot utiliza garantiile oferite de EximBank drept colateral la creditele obtinute de la banci in vederea dezvoltarii accelerate a activitatii si capacitatilor de productie proprii.

Prin asigurarile oferite companiilor romanesti, EximBank preia pana la 85% din riscurile de neplata aferente tranzactiilor comerciale internationale.

Solutiile EximBank de finantare, oferite in moneda nationala, la cele mai competitive dobanzi, sustin intreprinzatorii romani in demersul lor investitional pentru cresterea nivelului tehnologic precum si pentru cresterea competitivitatii si calitatii serviciilor si produselor oferite de ei.

Mai multe despre EximBank pe site-ul oficial www.eximbank.ro