CLICK PENTRU AFISAREA CURSULUI VALUTAR EMPORIKI BANK

Emporiki Bank Romania, fosta Banca Comerciala a Greciei (Romania), a fost infiintata ca persoana juridica romana in anul 1996, deschiderea oficiala fiind in septembrie 1999. Conform cu decizia bancii mama de a crea o noua identitate corporativa, la sfarsitul anului 2003 denumirea bancii s-a schimbat in Emporiki Bank Romania S.A.


Emporiki Bank of Greece, actionarul majoritar cu peste 98% din capital, a fost infiintata in anul 1907, fiind una din cele mai mari banci comerciale din Grecia din punct de vedere al activelor si al retelei de sucursale, detinand in acelasi timp si sucursale in Cipru, Germania si Marea Britanie, precum si o retea de filiale in Romania, Bulgaria si Albania.

In August 2006, Grupul Financiar francez Crédit Agricole S.A. a achizitionat Emporiki Bank Grecia. Grupul Crédit Agricole este una din cele mai mari institutii financiare din lume, situandu-se pe locul 1 in Franta in ceea ce priveste veniturile, locul 2 in Europa ca marime a bilantului, locul 3 in Europa ca marime a veniturilor si pe locul 4 in lume ca marime a bilantului.

S-a creat o noua strategie de dezvoltare a activitătii Emporiki Bank Romania, care sa asigure extinderea retelei teritoriale (prin marirea retelei de sucursale la un numar de peste 150 unitati pana in anul 2011) si o permanenta imbunatatire a gamei de produse si servicii oferite clientilor. Credit Agricole S.A., cu o prezenta in peste 70 de tari, considera ca piata romaneasca este una dintre cele mai promitatoare si importante.

Emporiki Bank Romania ofera clientilor sai o gama larga de produse si servicii financiare adaptata tendintelor pietei, cum ar fi: credite pentru nevoi personale, credite pentru achizitionarea de locuinte sau autoturisme, carduri de debit si de credit, Internet Banking, finantari pe termen scurt / mediu / lung atat in RON cat si in moneda internationala, tranzactii zilnice (conturi curente, transferuri, operatiuni monetare), economii si investitii, afaceri documentare, servicii de trezorerie etc. In prezent, Emporiki Bank Romania isi desfasoara activitatea prin 30 de sucursale aflate in Bucuresti si in toata tara.

Ca membru al Emporiki Bank Group, Emporiki Bank Romania doreste sa isi consolideze pozitia pe piata romaneasca, dezvoltand o strategie orientata catre client prin servicii competitive si de calitate.

Mai multe informatii despre Emporiki Bank aflati pe site-ul oficial www.emporiki.ro