CLICK PENTRU AFISAREA CURSULUI VALUTAR CARPATICA

BANCA COMERCIALA CARPATICA – O CREATIE DE SUCCES
Banca Comerciala Carpatica a fost infiintata la Sibiu in data de 15 iulie 1999. In urma cu zece ani, la initiativa unor oameni de afaceri si a unor reprezentanti ai mai multor societati private romanesti si straine, pe piata bancara din Romania a luat nastere un nou concept al calitatii.


Banca Comerciala Carpatica promoveaza inteligenta autohtona, capitalul uman si financiar, dovedind transparenta, operativitate si flexibilitate in rezolvarea problemelor partenerilor sai de afaceri.

Carpatica este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti. De asemenea, datorita bunelor performante inregistrate, Agentia de evaluare financiara “Moody’s” a revizuit in sens pozitiv calificativele acordate Banca Comerciala Carpatica, fapt ce imbunatateste ratingul care evalueaza situatia financiara a institutiei si presupune sporirea increderii investitorilor in soliditatea si siguranta financiara a Bancii Comerciale Carpatica.

Valori
Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu vocatie nationala care se impune printr-un spirit european. Clientul reprezinta pentru Banca Comerciala Carpatica partenerul sau egal de afaceri.

Pozitionarea acestuia in centrul atentiei, situarea in permanenta la inaltimea asteptarilor sale, buna comunicare intre banca si clienti, actiunile inteligente sustinute de strategii eficiente de marketing sunt cateva dintre valorile in care Banca Comerciala Carpatica crede si pe care le promoveaza.

Sub deviza “Forta si inteligenta capitalului romanesc”, Carpatica este decisa sa isi mentina pozitia trainica de banca autohtona care sprijina o dezvoltare economica durabila.

Segment tinta
Segmentul de piata vizat de Banca Comerciala Carpatica il constituie intreprinderile mici si mijlocii, precum si persoanele fizice, carora BCC le ofera o gama larga de produse si servicii. Banca Comerciala Carpatica pune la dispozitia firmelor imprumuturi provenite atat din surse proprii, cat si din finantari externe, ca urmare a semnarii unor acorduri de finantare cu Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Eximbank Romania, Fondul German Roman, Banca Mondiala, Fondul International de Dezvoltare Agricola, Black Sea Trade and Development Bank, European Fund for Southeast Europe.

***Cursurile afisate pot fi modificate de banca in functie de evolutia pietei valutare si de interesul de cumparare/vanzare existent la un moment dat. Mentionam astfel ca nivelul cursurilor este orientativ, acesta putand diferi de la o unitate Banca Comerciala Carpatica la alta. Totodata, Banca Comerciala Carpatica poate practica niveluri diferite ale cursurilor valutare atat la punctele de schimb valutar, cat si la automatele de schimb valutar. Pentru informatii suplimentare va rugam sa va adresati celei mai apropiate unitati Banca Comerciala Carpatica.

Mai multe informatii despre Banca Comerciala Carpatica pe site-ul oficial www.carpatica.ro